Weekend dagboek: week #20 – You’ve got a friend

rose_terras_donderdag eetgelegenheid_zaltbommel_donderdag frey_vrijdag_zon hakken_jerney_zaterdag
tulpenrallye_zaltbommel_zaterdag jerney_manon_zondag petitfours_hart_zondag thee_petitfour_zondag

Hoera, ik heb weekend! En dat doet me er gelijk aan denken dat ik mijn fijne momenten van afgelopen weekend nog niet met jullie heb gedeeld. Ai, dat was ik wel van plan. Als een probeersel, om te kijken of dit een aardig item is om vaker terug te laten komen op mijn blog. Afgelopen weekend stond in het teken van bezoek van lieve vriendinnen.

Donderdag
Vandaag is het eigenlijk nog geen weekend. Maar het is Hemelvaartsdag en dus geniet ik van pre-weekend hoef ik vandaag niet naar kantoor. Ik heb ‘dienst’ en moet voor mijn werk vanaf huis de inbox in de gaten houden. Gelukkig heb ik tussendoor tijd om het fotoboek van Praag te maken en bestellen. Pff, wat een klus! Daarnaast is het heerlijk weer en geniet ik samen met Han van een drankje op het terras, gevolgd door een etentje bij ons favoriete restaurant De Eetgelegenheid in Zaltbommel. Iets dat we van te voren niet hebben gepland, maar spontaan in ons op komt. En wat kan ik van zo’n spontaan besluit, goed gezelschap, een fijn restaurant De Eetgelegenheid en overheerlijke gerechten genieten. Super!

rose_terras_donderdag eetgelegenheid_zaltbommel_donderdag

Vrijdag
Eens in de twee weken ben ik op vrijdag vrij. Helaas niet deze week. Dus zit er niets anders op dan een dagje werken. Een klein geluksmomentje zie je hieronder. Onze Frey (al bijna 16 jaar!) is een echte zonaanbidder. Zodra er een zonnestraal in huis naar binnen schijnt, zoekt ze deze op. Zo ook ’s ochtends terwijl ik geniet van het ontbijt. Wat een moppie! <3

frey_vrijdag_zon

Zaterdag
De dag begint helaas regenachtig, maar mét overwinning. Hoera, vandaag kan ik pumps aan! Voor mij niet vanzelfsprekend en alleen mogelijk als ik een ‘goede’ dag heb. Mijn oud-collega en tevens vriendinnetje Saskia komt vandaag naar Zaltbommel. We gaan lunchen en kletsen gezellig bij. Helaas regent het pijpenstelen op het moment dat ik Saskia wat van Zaltbommel wil laten zien. Ook ben ik helemaal vergeten een gezellige foto van ons te maken, jammer.

hakken_jerney_zaterdag tulpenrallye_zaltbommel_zaterdag

Zodra de lucht opklaart (en Saskia richting huis vertrekt), ga ik opnieuw even op de Markt kijken. Zaltbommel is vandaag een stempelpunt van de Tulpenrallye en Han deelt de stempels uit. Wat geweldig om zoveel klassieke auto’s te zien. Toevallig loop ik Buuffie en haar mannen mijn vroege buren tegen het lijf en drinken we na afloop van het evenement nog wat in ’t Stadscafé.

buren_stadscafe_zaterdag\

Zondag
Vandaag is het heerlijk lenteweer en komt mijn Amsterdamse vriendinnetje Manon gezellig naar Zaltbommel. We kletsen wat, lunchen met heerlijke broodjes en wandelen door Zaltbommel. Wat is de natuur momenteel mooi en wat geniet ik van haar komst!

jerney_manon_zondag manon_jerney_zondag

Han en ik krijgen onderstaande petit fours van haar, omdat we gaan trouwen. Lief! <3 De laatste activiteit van dit weekend is salsa dansen. Moe maar voldaan duiken we ons bed in.

petitfours_hart_zondag thee_petitfour_zondag

Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen weekend? En vinden jullie dit een leuk item om wekelijks te bekijken op mijn blog? Ik ben benieuwd! :-).

Alvast een fijn weekend gewenst!

Liefs,
Jerney

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *